Ecija Ivušić: Čim prođe blagdanski duh, najradije bih utonula u zimski san
Piše: Gordana Malašić Lazić On 30 lis., 2016 At 09:16 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Novogodišnji blagdani, zimovanje, noćni izlasci i moda

Ecija IvušićEcija Ivušić kaže kako ne posvećuje previše pažnje Halloweenu, ali prihvatit će poziv za neki dobar party ako se ukaže prilika. No ističe da se neće maskirati.
– Posljednjih godina tradicija slavlja Halloweena su se uvriježila i kod nas. Ugostitelji definitivno koriste tu noć da bi stvorili priliku za zabavu, što je u redu. Volim događanja, ma makar i nemaju preveliku svrhu. U SAD-u se ljudi maskiraju za taj dan, prave se odlični partyji, no kod nas nije slavlje na toj razini. Za ovogodišnji Halloween nemam planove – otkrila je Ecija za portal Scena.hr. Voditeljica još nema konkretnih planova ni za novogodišnje blagdane.
– Za Božić volim biti u Zagrebu s obitelji i prijateljima, a za Novu godinu bi već mogla pobjeći negdje. Novu godinu lani Ecija Ivušićsam dočekala u Miamiju na ljetnim temperaturama, pa je nisam pretjerano ni doživjela. Ove godine je želim biti svjesna na niskim temperaturama – zaključila je lijepa voditeljica. Dodaje kako joj novogodišnja proslava nije među omiljenim proslavama jer su planirane.
– Ne volim planirane proslave, niti noćne izlaske. Zabava po meni uvijek treba biti spontana i opuštena i tada je najbolja. Što se tiče dočeka, izdvojit ću prošlogodišnji u Miamiju. Novu godinu sam dočekala plešući uz latino ritmove u retro kubanskom klubu – ispričala nam je Ecija. Voditeljici su od zime puno draža ljeta.
– Čim prođe blagdanski duh, najradije bih utonula u zimski san do prvih zraka sunca i proljeća. Ne skijam, pa Ecija Ivušićpretpostavljam da neću ići na zimovanje. Za ljeto živim i od njega živim (nakon punjenja baterija)  ostatak godine – naglasila je. Ecija je ljubiteljica mode i zato voli i prijelazna razdoblja.
– Posebno s ljeta na jesen jer obožavam spajati ljetne i zimske komade odjeće i obuće – kazala je lijepa Ecija za portal Scena.hr.

Foto: Ecija Ivušić priv. album

comment closed