fbpx

Franco Nero na preporuku A. Assantea operirao se u Hrvatskoj

Zagreb…

Glumačka zvijezda Franco Nero odlučio se na operaciju očiju u Hrvatskoj

Franco Nero– Potaknut Armandovim iskustvom te njegovim oduševljenjem prof. Gabrićem i timom Klinike Svjetlost, odlučio sam napokon riješiti probleme s vidom i to baš ovdje u Hrvatskoj. Najsretniji sam kada sam na setu. Volim stvarati, radim cijeli život i to me veseli. U potpunom posvećivanju svojoj najvećoj ljubavi – glumi, do sada me u velike sputavao loš vid, a s godinama on se pogoršavao. Od danas više tih problema nema jer savršeno vidim sve oko sebe – istaknuo je 76-godišnji glumac Franco Nero.
Franco NeroFranco Nero, poznati talijanski glumac novo je poznato ime iz svijeta filma koje se odlučilo obaviti operaciju svojih očiju upravo u Hrvatskoj. Samo nekoliko dana nakon što je u zagrebačkoj klinici svoje probleme s vidom riješio američki glumac Armand Assante, isto je učinio i Franco Nero – glumac koji je mnogima u Hrvatskoj poznat po ulogama u filmovima poput Bitka na Neretvi ili kultnom špageti-vesternu Django.
Operaciju ugradnje multifokalnih leća kojom se Nero riješio problema s vidom, točnije mrene i dioptrije, proveo je u suradnji sa svojim timom prof.dr.sc. Nikica Gabrić. Da je najbolja preporuka ona usmenim putem potvrđuje i ovaj događaj, jer Franco Nero se odlučio na operaciju u hrvatskoj klinici upravo na prijedlog dugogodišnjeg prijatelja i glumačkog kolege Armanda Assantea.
– Franco Nero mogao je riješiti svoje probleme s vidom Franco Nero, Nikica Gabrickod svojih doktora u Rimu ili Londonu, ali došao je ipak u Kliniku Svjetlost i to na preporuku našeg pacijenta. Ovo je najbolji dokaz kako kvalitetnim radom stječemo povjerenje naših pacijenata, te da i netko iz malene Hrvatske može biti konkurentan najboljim svjetskim oftalmološkim klinikama – rekao je netom nakon uspješno provedene operacije vlasnik i ravnatelj klinike, prof.dr.sc. Nikica Gabrić.
Talijanski glumac trenutno boravi u Hrvatskoj zbog snimanja filma The Match, čiju režiju potpisuje Jakov Sedlar. Film koji će zasigurno privući veliki interes publike donosi životnu priču Branka Lustiga i teške trenutke njegove mladosti, koju je obilježio boravak u nacističkom logoru Auschwitz.

Foto: Press