fbpx

Mirjana Hrga: U ovakvim uvjetima danas rade novinari u Hrvatskoj

Za dobro jutro…

Novinarka i urednica primila optužujuće pismo: “Uljudno vas molimo da drugarica Hrga prestane omalovažavati uglednike HDZ-a…drugarica Hrga ponaša se kao da su voditelji HDZ-a sa njom čuvali krave… Prestanite – čim čim prije tim tim bolje”

Mirjana Hrga– U ovakvim uvjetima danas rade novinari u Hrvatskoj. Kuverta za dobro jutro. Jedni optužuju za ljevičarenje, drugi za desničarenje. Šizofreno – napisala je novinarka i urednica na Facebooku. Mirjana Hrga je na društvenoj mreži objavila nepismeno i optužujuće pismo koje je stiglo na adresu RTL-a. A pismo objavljujemo u cijelosti:
“Ovo nepišem samo vama. Drugarice Mirjana,
Ovih dana mediji u Hrvatskoj uporno ismijavaju i omalovažavaju HRVATSKI DEMOKARTSKU ZAJEDNICU –
Uljudno vas molimo da drugarica Hrga prestane omalovažavati uglednike HDZ-a i stranku kao cjelinu. HDZ ima cca 300.000 članova pa nisu valjda oni svi nekakvi nikogovići. Jedna mala novinarčica drugarica Hrga ponaša se kao da su voditelji HDZ-a sa njom čuvali krave. Otvorite prozor vidjet ćete da je vani 21. stoljeće i da je boljševizam, Fašizam, turcizam prošlo svršeno vrijeme (aorist). Prestanite – čim čim prije tim tim bolje.“  Objava pisma izazvala je lavinu komentara.  A novinar i urednik HRT-a otkrio je kako i njemu stižu prijetnje.

Mirjana Hrga, Damir Smrtić
– Tebi šalju poštom? Moji su brži. Prijetnje sms-om u 2 ujutro – napisao je u komentaru Damir Smrtić ispod njezine objave.

Mirjana Hrga

Foto: Mirjana Hrga društvena mreža