fbpx

Nataša Janjić Lokas blistala u kreaciji Sonje Lamut!

Atomski zdesna…

Lijepa glumica na svečanoj premijeri filma

Trenutno najuspješniji režiser s ovih prostora, Srđan Dragojević, sinoć je zajedno s glumačkom ekipom svog novog filma ‘Atomski zdesna‘ zagrebačkoj publici predstavio svoj novi film.
Nataša Janjić LokasStoga ni ne čudi što je u CineStaru Zagreb u Branimir centru bilo sve prepuno poznatih lica, a odlična atmosfera s premijere nastavila se i na službenom after partyju koji je uslijedio nakon projekcije.
Film su došli došli pogledati Nina Badrić, Hrvoje Šalković, Davor Gobac, Antonija Blaće, Branka i Hrvoje Krstulović, kao i mnogi kolege glumci poput Tarika Filipovića, Bojane Gregorić Vejzović i Lucije Šerbedžije. Okupljeni su po završetku filma velikim aplauzom pozdravili ekipu filma koja je samo za ovu priliku došla gotovo u punom sastavu. Ovo je bila i odlična prilika Nataša Janjić Lokasda se Srđan Dragojević, Srđan Žika Todorović, Hristina Popović, Brane Šturbej, Goran Navojec, Nataša Janjić Lokas, Isidora Simijonović, Branko Đurić, Tanja Ribič te konzultant produkcije Mike Downey podsjete veselih zgoda sa snimanja tijekom kojih su zajedno proveli dvadesetak dana u malom hotelu na jadranskoj obali u kojem je i smještena radnja filma.
Nedostajao je samo Bojan Navojec koji je imao i valjanu ispričnicu budući da je na festivalu u dalekoj Kolumbiji.

Foto: Press