Natječaj: Osvojite besplatan dizajn uređenja vrta!
Piše: redakcija On 22 tra., 2015 At 11:28 AM | Categorized As Profokus | With 0 Comments

Profokus…

Besplatan dizajn uređenja vrta u vrijednosti od pet do osam tisuća kuna

Piše: Profokus

besplatan dizajnPozivamo one koji žele urediti svoj vrt ili prostor oko svog poslovnog objekta na kvalitetan način da se prijave na natječaj za besplatnu izradu projekta uređenja vrta. Odabrani vrt ili zelena površina osim besplatnog projekta osvaja i pravo na popuste našeg partnera Bauhaus Zagreb pri izvedbi i nabavi potrebnih materijala.
Kako nitko ne gradi bez arhitektonskog projekta tako nije pametno niti prostor oko građevine uređivati napamet. Iznenadit ćete se koliko dobar dizajn prostora može doprinijeti izgledu vašeg vrta, kvaliteti vašeg života i vrijednosti vaše nekretnine. Na odabranom projektu radit će osam dizajnera i dva mentora te će izraditi osam različitih verzija projekta uređenja. Mentori će odabrati četiri najbolja od kojih ćete vi izabrati koji vam se najviše sviđa.
Dobit ćete sve potrebne nacrte, tehnički opis, popis i cijene svih potrebnih radova i materijala, a dizajn će biti maksimalno prilagođen vama, vašim potrebama i mogućnostima.
Kriteriji za prijavu:
Vrt ili zelena površina veća od 600 m2, u Zagrebu ili bližoj okolici.
Na e-mail profokus@zg.t-com.hr trebate poslati nekoliko fotografija površine za uređenje i nacrt (izvod iz katastra ili arhitektonski nacrt), a mi ćemo vam poslati upitnik o vašim željama i potrebama na ispunjavanje.
Nadamo se da ćete baš vi biti odabrani i da ćemo vam imati priliku pokloniti krasno iskustvo.

Piše: Profokus
Foto: Profokus

comment closed