Cedevita pobjedom oborila klupski rekord!
Piše: redakcija On 27 stu., 2015 At 09:42 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Euroliga…

Veljko Mršić, Cedevita– Od početka smo ušli jako dobro, no imali smo dosta propadanja koja se ne bi smjela događati. Ovo je težak teren i ovdje nije lako dobiti. Ovo mi je prva službena pobjeda u Limogesu, a imao sam tu dosta utakmica. Ostvarili smo večeras dvostruki cilj. Osim što smo pobijedili, dobili smo i s više od četiri razlike, tako da Limoges da bi nas izbacio mora dobiti sve tri utakmice. Sretni smo što smo pobijedili, no moramo još popraviti neke stvari. Bilo je tu dosta grešaka. Nismo gubili glavu čak i kad su došli na samo šest poena razlike, no za pobjeđivati bolje ekipe trebamo biti čvršći – rekao je trener KK Cedevita Veljko Mršić.
Cedevita je u 7. kolu B skupine Eurolige u gostima svladala prvake Francuske Limoges s rezultatom 78:69. Pobjedom je Cedevita ujedno i oborila klupski rekord jer u svoja prethodna dva nastupa u Euroligi nikad nije u jednoj sezoni skupila više od tri pobjede.
– Ovo je Žorićeva najbolja utakmica u Cedeviti i to je dodatan dobitak iz ove utakmice. Rekao sam već neki dan da on dobro trenira i da mu treba jedna utakmica da probije led. No, svatko je imao neku malu bitnu rolu. Žganec u prvoj četvrtini, Arapović u prvom poluvremenu, a i Walker u pojedinim dijelovima – zaključio je Mršić.

Foto: Press

comment closed