fbpx

Besplatni koncerti: Dino Dvornik tribute band i Nola

Subotnja špica…

Na Adventu u Klovićevim i besplatni koncerti Dino Dvornik tribute banda i Nole

advent, Dino Dvornik– Nakon spektakularnog otvaranja i odličnog prvog tjedna Adventa u Klovićevim dvorima, na platou Gradec se sprema još jedno vikend ludilo. Najljepša adventska fotografija s pogledom na Zagrebačku katedralu, koja je već prvog dana postala pravi hit na društvenim mrežama, čeka posjetitelje i u nastavku Adventa u Klovićevim dvorima, a posebna gastronomska ponuda oduševit će posjetitelje i u nadolazećim danima Adventa odnosno do 31. prosinca, do kad traje ovaj gornjogradski advent – poruka je organizatora Adventu u Klovićevim.
U nadolazećem vikendu za najzabavnije večernje trenutke i rasplesanu čaroliju blagdana pobrinut advent, Dino Dvornikće se dva odlična benda – Dino Dvornik Tribute Band s kojima će se svi posjetitelji prisjetiti najdražih pjesama kralja hrvatskog funka i Nola, bend koji će sigurno sve prisutne odvesti ‘Iznad oblaka’ svojim najpopularnijim hitom.
I tijekom dana u Klovićevim dvorima, u atriju te na platou Gradec neće biti ništa manje zabavno. Osim bogate i jedinstvene gastronomske ponude, Advent u Klovićevim dvorima ponudit će zabavu za cijelu obitelj, klizalište, radionice i predstave, koje će Nola, adventrazveseliti mališane te najljepši pogled i ambijent za najbolju subotnju špicu. Također, ove će subote, 10. prosinca posjetitelji svoje kuhano vino, punč ili čaj moći ispijati iz prekrasne adventske šalice.
Upravo kupnjom ove šalice, čija cijena iznosi 35.00 kuna, mogu donirati udrugu ‘Mogu sve’, koja promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo, a od 12.00 sati svi će se moći podružiti s članovima udruge i saznati sve o njihovom radu.
Svakog će tjedna na pozornici na Gradecu posjetitelje tijekom Adventa zabavljati nastupi brojnih bendova i izvođača, a već dobru atmosferu na platou Gradec će dodatno zagrijati Detour, Sara Renar, Marko Tolja i Gretta, koji su na programu u narednim vikendima jednog od najposjećenijih zagrebačkih advenata.

Foto: Promo