Goran Karan i gastronomske delicije privukli brojne posjetitelje

Trsatska gradina…

GradinaNa Trsatskoj gradini jučer je održano peto izdanje manifestacije Taste&Music, u okviru 13. Ljeta na Gradini, gdje su se na jednom mjestu susreli brojni gastroljupci koji su, osim u izvrsnoj hrani, uživali u koncertu Gorana Karana koji je gastro užicima pridodao i onaj glazbeni.
Na atraktivnim lokacijama kaštela, s kojih se prostire prekrasan pogled, servirale su se delicije koje su uistinu bile harmonija okusa i Goran Karanmirisa, a nije nedostajala niti vizualna komponenta. Majstori kuhinje renomiranih restorana posluživali su ukusne zalogaje koji su zadovoljili i ona najzahtjevnija nepca.
Posjetitelji su nakon degustacije ukusnih zalogaja koje su pripremili vrsni majstori kuhinje uživali u koncertu i baladama. Glazbenik Goran Karan je svojim nastupom raznježio i raspjevao publiku izvedbom svojih najpoznatijih hitova.
Već večeras s početkom u 20.30 sati posjetitelje na Trsatskoj gradini očekuje zanimljiva večer posvećena glazbenom stvaralaštvu Erica Claptona u izvedbi renomiranih riječkih glazbenika.
Ulaznice su u prodaji u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te u sustavu mojekarte.hr.

Foto: Press – Ivor Mažar