fbpx

Podrška Vatrenima: Jadranka Kosor: Naša reprezentacija je sjajna

Uoči utakmice…

Bivša premijerka voli nogomet, prati Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a za našu reprezentaciju će navijati kod kuće sa svojom obitelji

Jadranka Kosor, Eduardo Aznar

Jadranka Kosor, Eduardo Aznar– Žao mi je što veleposlanik odlazi. Zaista smo dobri prijatelji i nadam se da će se vraćati u Hrvatsku i da ćemo se još imati prilike vidjeti – rekla je bivša premijerka za portal Scena.hr. Jadranka Kosor jučer je bila na oproštajnoj zabavi veleposlanika Španjolske g. Eduarda Aznara u Zagrebu. Uoči utakmice Hrvatska-Rusija, veleposlanik je poslao podršku Vatrenima uz fotografiju dresa hrvatske reprezentacije koju je kao dar veleposlaniku poslao predsjednik HNS-a Davor Šuker. A podršku hrvatskoj reprezentaciji dala je i bivša premijerka.
– Volim nogomet. Za našu reprezentaciju navijat ću u kućnoj atmosferi sa svojom obitelji. Naša reprezentacija je sjajna. Treba odati priznanje i našem izborniku Zlatku Daliću – kazala je Kosor za portal Scena.hr.
Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20.00 sati) igra četvrtfinalnu utakmicu protiv reprezentacije Rusije u Sočiju.

Foto: Scena.hr