Roko Blažević: Poslije kiše dolazi sunce
By redakcija On 22 sij., 2020 At 10:45 AM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

2020…

Ovu godinu Roko Blažević počinje s dva vrijedna priznanja

Roko Blažević– Hvala emisiji Music Pub na nagradi, za statuu sam već oslobodio počasno mjesto na klaviru uz statuu Dore. Hvala žiriju Večernjeg lista na nominaciji i hvala unaprijed svakom čitatelju koji mi pokloni svoj glas. Sretan sam i počašćen. Prošla godina bila je čarobna, pamtit ću je zauvijek. Pobjeda na Dori, nezaboravno iskustvo Eurosonga, objava moje prve dvije autorske pjesme, brojni nastupi, završetak srednje škole, uistinu više nisam mogao poželjeti. Ni zdravstveni problemi na kraju godine ne mogu umanjiti njen sjaj, a bolji početak 2020. nisam mogao ni sanjati – izjavio je simpatični Roko Blažević.
Roko BlaževićPoslije kiše dolazi sunce izreka je koju mladi pjevač Roko Blažević ovih dana može s punim pravom vrlo često izgovarati. U samo 24 sata doznao je dvije predivne vijesti – dobitnik je nagrade „Moj prvi Music Pub“ za najboljeg mladog pjevača 2019. godine koju dodjeljuje glazbena emisija Music Pub 2. programa Hrvatskog radija na čelu s glazbenim urednikom Zlatkom Turkaljom Turkijem i nominiran je za prestižnu medijsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji Novo lice godine. Roko ne skriva oduševljenje dodijeljenim mu priznanjima, tim više što priznaje da mu posljednja dva mjeseca nisu bila laka jer je iznenada završio na hitnoj operaciji bruha koja ga je usporila u aktivnostima oko promocije novog singla „Krila“ koji je njegova prva pjesma nakon spektakularnog nastupa na Eurosongu u Tel Avivu koji je pratilo 200 milijuna gledatelja.
Roko Blažević trenutno vrijedno radi na novim pjesmama sa svojim glazbenim mentorom Jacquesom Houdekom koji mu je velika podrška na njegovom glazbenom putu koji će nekada biti ravan s čistim pogledom prema horizontu, nekada trnovit i obavijen maglom, ali jedno se neće mijenjati – Rokov iskren pristup glazbenoj profesiji koja mu je izvor nadahnuća i životne energije.

Foto: Press – Mihovil Bek

comment closed