fbpx

Počeo 41. SKAZ – susret kazališnih amatera Zagreba

Knap…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

SKAZOd danas, 24. ožujka pa sve do 2. travnja 2017. godine, svakog dana od popodnevnih do večernjih sati na pozornici Kazališta Knap svoje predstave odigrat će 40-ak amaterskih kazališnih skupina i njihovih 500-njak sudionika i suradnika, kazališnih entuzijasta u sklopu 41. susreta kazališnih amatera Zagreba – 41. SKAZ-u.
Stručno povjerenstvo će najbolje predstave selektirati za Festival zagrebačkih kazališnih amatera gdje će najboljima biti dodijeljenje nagrade ‘Daske koje život znače’ za najbolju predstavu u cjelini, najboljeg glumca, najbolju glumicu i za najbolji originalni tekst ili predložak za igru.
– Zadnjeg dana SKAZ-a, 2. travnja od 21.00 sati pozivamo sve sudionike kao i sve ostale ljubitelje kazališta, glazbe i zabave na prvi AfterSKAZ patry kad će se proslaviti još jedan uspješno završen SKAZ – pozivaju organizatori.
SKAZ je već 41 godinu za redom poligon zagrebačkim amaterskim kazališnim organizacijama iz kojih su se pojedinci profilirali u profesionalne kazališne umjetnike.
Program je realiziran uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba, a ulaz na sve predstave je besplatan.

Foto: Press