fbpx

Celine Dion: Pjesma The Show Must Go On ima duboko značenje za mene

Emotivna posveta…

Pjevačica je objavila novi singl – obradu hita grupe Queen ‘The Show Must Go On’, a obradu je posvetila suprugu koji je preminuo početkom godine

Celine Dion– Rene je uvijek inzistirao da show mora ići dalje. Nedostaje mi puno u trenucima kad je bio dobro, ali ne u trenucima kad je patio. Ne mogu biti sebična. Morate pustiti da ljudi odu – rekla je Celine Dion za Music.com. Dodaje da djeci želi pokazati da je jaka. Pjevačica je objavila novi singl – obradu hita grupe QueenThe Show Must Go On‘ te kaže kako ova pjesma ima duboko značenje za nju. Na pjesmi je ugostila violinisticu Lindsey Stirling. Celine Dion će je otpjevati u nedjelju, 22. svibnja na dodjeli nagrada ‘The Billboard Music Awards”. Tom će prigodom slavnoj pjevačici biti dodijeljena nagrada za životno djelo, odnosno nagrada ICON (ICON Award).
Slavna pjevačica je osvojila mnogobrojne nagrade, među ostalim je pet puta nagrađena nagradom Grammy, a njeni albumi su prodani u višeplatinastoj nakladi. U 30 godina karijere prodala je više od 250 milijuna albuma.
Nakon teškog životnog razdoblja u kojem su umrli njezin suprug René Angélil i brat, Celine nastavlja s nastupima u Las Vegasu  u Caesars Palace.

Foto: Press
Video: [vsw id=”FGgStR03bk0″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]