fbpx

Petar Puškarić: Prema Eciji imam samo najljepše osjećaje

Ekskluzivno…

Tko je muškarac koji je osvojio srce lijepe voditeljice

Petar PuškarićPetar Puškarić manekenstvom se počeo baviti prije godinu i pol dana. U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Petar je otkrio kako je počela njegova karijera, tko je u životu na njega najviše utjecao, ali i što osjeća prema lijepoj voditeljici Eciji Ivušić.

Scena: Kad ste zavoljeli modne piste?
Moja priča u svijetu mode počela je sasvim slučajno. Zajedno s prijateljem otišao sam do jedne modne agencije u Zagrebu, više kao pratnja nego s nekom ozbiljnom namjerom. Svidio sam se agentu i odmah dobio prvo modno snimanje za jedan časopis. S vremenom su se zaredali poslovi i kao što sam već spomenuo, neočekivano sam ostao u tom poslu.

Petar PuškarićScena: Koje ste revije nosili, a na koje ste posebno ponosni?
U Hrvatskoj sam surađivao s većinom brendova i dizajnera. A što se tiče revija, izdvojio bih recimo reviju Replay koja mi je posebno draga, a i draga mi je jer je bila i prva revija. Uvijek volim nosit Elfse, također revije IK Studia i Tonija Rica. A sa svima me vežu i prijateljski odnosi.

Scena: Imate li dovoljno posla u Hrvatskoj?
U Hrvatskoj posla ima. Volim raditi u Hrvatskoj i surađivati s našim ljudima, ali osjećam da sam se više manje ovdje profesionalno ostvario i da je vrijeme da se okrenem vanjskim tržištima. Kako zbog izazova, tako i zbog profita.

Scena: Jako ste traženi i u inozemstvu, gdje ste trenutno?
Trenutno sam u Tajlandu, točnije Bangkoku. Radim za njihovu najbolju agenciju, nosim revije, odrađujem snimanja, editorijale i nadam se da će mi uskoro ‘uletit’ neka dobra reklama jer ovo tržište je prilično jako na tom polju.

Petar PuškarićScena: Koji su vam planovi u karijeri?
Oduvijek mi je velika želja bila postati glumac, no vidjet ćemo kako će se stvari još posložiti u životu. Moji planovi zahtijevaju puno odricanja i truda i to izvan Hrvatske. Još nisam siguran što točno želim, ali garantiram da kad nešto zacrtam, to i ostvarim. Na svim poljima u životu. I privatno i profesionalno.

Scena: Svi s kojima smo razgovarali su nam rekli da ste jako dobra osoba, tko je na vas u životu najviše utjecao?
Tko god da vam je dao tu informaciju, ja mu se zahvaljujem. Trudim se naravno biti dobra osoba, a i biti okružen istima u životu. Na mene su u životu najvišePetar Puškarić utjecali moji roditelji, koje izuzetno cijenim, ali i najuži krug prijatelja koje znam cijeli život. Smatram da se dobro dobrim vraća, pa zašto i ne pokušati biti najbolji što možeš.

Scena: Jeste li romantičan muškarac?
Ne smatram se pretjerano romantičnim muškarcem. Naravno, postoje situacije kad to jesam, ali i tada je to prilično dozirano. Da curi ne dosadi.

Scena: Imate posebno lijepe osjećaje prema Eciji Ivušić, kako je doživljavate?
Eciju jako poštujem i smatram da je kompletna osoba. I da, prema njoj imam samo najljepše osjećaje, kako ste već spomenuli …

Foto: Šime Eškinja