fbpx

Ekskluzivno: Zbog nemira u Jakarti izbor za Miss svijeta će se održati na Baliju!

Lana Grzetic_1– Finalna večer izbora Miss World 2013. planirana je za 28. rujna, a mjesto događanja ovog jedinstvenog spektakla trebao je biti Sentul International Convention Center u Jakarti, glavnom gradu Indonezije. Nemiri zbog izbora traju već dulje vrijeme i organizatori su, u dogovoru s njihovom vladom, odlučili finalnu večer održati na otoku Bali – rekla je ekskluzivno za portal Scena.hr iz direkcije izbora Miss Hrvatska za Miss Svijeta, Maja Kuljiš. Većina tamošnjeg stanovništva nezadovoljno je što bi se u Jakarti trebao održati izbor ljepote pa prosvjeduju. Kuljiš, kaže, da organizatori sve natjecateljice stalno informiraju o situaciji u zemlji pa tako i naša ljepotica Lana Gržetić pomno prati događanja.
– Djevojke su smještene na Baliju koji je doista pošteđen bilo kakvih nemira, a Lana poručuje da se osjeća sigurno i zaštićeno. Gostoljubivost i toplina indonežana s kojima se svakodnevno susreće uvjerila je našu predstavnicu da većina stanovnika ove prekrasne zemlje ne dijeli mišljenje s radikalnim skupinama – istaknula je Kuljiš. Direkcija je ovakvim obratom ipak iznenađena.
Lana– Ovogodišnji izbor Miss Svijeta, 63. po redu, odavno je najavljivan, a prosvjedi su započeli tek prije par mjeseci. Nismo očekivali ovakav obrat. Posebno nakon što je gospođa Julia Morley objavila da prvi put na izboru neće biti defilea u kupaćim kostimima iz poštovanja prema javnom mnijenju i tradiciji zemlje domaćina – ispričala nam je Kuljiš.
Naša predstavnica Lana Gržetić, sudeći po fotografijama koje objavljuju službeni portali Miss World i Missisology te ona osobno na Facebook stranici Miss World – Croatia, odlično se snalazi u svakodnevnim modnim zadatcima.
– Moja naklonost prema modi ovdje dolazi do punog izražaja. S pažnjom pratim ostale djevojke i proučavam stilove odijevanja koji se razlikuju ne samo prema osobama već i prema državama iz kojih dolaze. Imam cijeli modni svijet na dlanu i to je sjajna prilika za učenje. Naravno, posebnu pozornost poklanjam vlastitom odijevanju i pokušavam odabrati najbolju kombinaciju za svaku pojedinačnu situaciju. Zadovoljna sam sadržajem svojih kofera, a mogla sam ponijeti još barem dva – kazala je uz smijeh Lana u svom javljanju iz daleke Indonezije.
Na ceremoniji otvaranja Lana je nosila prekrasnu haljinu Dies Gaudii, a već je pokazala i elegantnu Martinu Felju, razigranog Zigmana, trendovskog Iggyja Popovića, sportski Body Feeling te neodoljivu Aleksandru Dojčinović. Uz elegantne haljine odlično pristaju cipele koje potpisuje Högl Shoe Fashion i nakit Peperoncina design. Uskoro ćemo vidjeti Lanu u kreaciji Marije i Vesne Milković te ‘premijerno’ u čarobnoj Ani Milani koju naša missica ima čast prva ponijeti u Hrvatskoj.
– Beskrajno smo zahvalni svim dizajnerima i ostalim sponzorima koji su pomogli u opremanju naše predstavnice na izboru za Miss Svijeta. Zakucali smo na mnoga vrata, a otvorili su nam oni najbolji! Ne zamjeramo onima koji su nas odbili – to je njihov gubitak jer su propustili priliku za odličnu promociju – objasnila je Kuljiš.