fbpx

Luka Pirić i Tomy Mihičinac u finalu showa Supertalent!

Show…

Luka Pirić– Kad ovako jedan predivan mladić meni pokloni nešto, ja sam zaista ganuta! Pored tvog imena nisam ništa zapisala, a mislim da je to najveći kompliment! – rekla je Martina koja je i dobila kocku s vlastitim portretom.
Pretposljednja polufinalna emisija showa Supertalent uživo na listu finalista dodala je još dva imena. Luka Pirić svojim nevjerojatnim talentom slaganja Rubikove kocke oduševio je gledatelje i najvećim brojem glasova plasirao se u finale, a njemu se pridružio nevjerojatni Tomy Mihičinac, kojemu su tri glasa od žirija otvorila put u finale, dok je jedino Danijela glasala za Plesni studio Clique.
Luka Pirić, Tomy MihičinacTrinaestogodišnji Luka Pirić, ovoga puta nastupao je sa šest Rubikovih kocki koje je složio nevjerojatnom brzinom i lakoćom, a najveće iznenađenje nastalo je kad je kocku složio zavezanih očiju.
Tomy Mihičinac točku u polufinalu u kojoj smo vidjeli nevjerojatne okrete i skokove u zraku, hodanje i rolanje na rukama, posvetio je svojim, kako ih je nazvao – mentorima, Igoru i Reneu koji su ga stiskom na zlatnu gljivu poslali direktno u polufinale.
Tomy Mihičinac– Elementi koje si izveo su neki koje ja nikad nisam vidio u životu. Drago mi je što se vidi da uživaš u onome što radiš! Očekujem suradnju između tebe i Jelene Znaor, jer onaj pothvat sa hoopom je zaista nevjerojatan!“ kazao mu je Mislav nemogavši sakriti oduševljenje, a Martina ga je priupitala da li postoji nešto što ne može izvesti. „Postoji, ali naučim! – odgovorio joj je Tomy.

Foto: Press