fbpx

Željko Krajan više nije izbornik Davis Cup reprezentacije

Zagreb…

Željko KrajanHrvatski teniski savez je u subotu 9. studenoga sporazumno završio suradnju s izbornikom Željkom Krajanom. U nastavku donosimo službenu izjavu predsjednice HTS-a Nikoline Babić:
– Nakon zajedničkog sastanka užeg vodstva HTS-a s igračima, na kojem su osim mene bili dopredsjednici Neven Nakić i Franc Regina, izvršni direktor Vlatko Jovanoski i sportska direktorica Jelena Kostanić Tošić, zaključeno je da na završni turnir Davis Cupa u Madrid reprezentacija neće ići pod vodstvom izbornika Krajana, te smo s njim dogovorili sporazumni prekid suradnje. Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu. Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije. Igrači su na prvom mjestu, oni svim srcem igraju za našu reprezentaciju i zemlju i sigurna sam da će dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat. Vjerujem da će naši navijači i javnost poštovati ovu odluku igrača i HTS-a te pružiti potporu i mir igračima uoči odlaska na ovo važno natjecanje Davis Cupa u Madrid!
– HTS i reprezentativci će konferenciju za medije održati u ponedjeljak, 11. studenog u 12 sati u dvorani Opera hotela Westin u Zagrebu – piše u priopćenju Hrvatski teniski savez.

Foto: Press – Hrvatski teniski savez