fbpx

FOTO: Boris Novković snimio spot sa zvijezdama!

Kunem ti se…

Boris NovkovićMnogi ugledni pripadnici domaće javne scene veliku su čast učinili glazbeniku pojavljujući se u njegovom spotu za novi hit singl ‘Kunem ti se‘  koji je u samo dva tjedna pomeo radijski eter.
Boris Novković početkom svibnja predstavio je novi singl pod nazivom ‘Kunem ti se’.

Paul McCartney kao inspiracija…

Inspiraciju za temu novog glazbenog spota Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu Queenie Eye, u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Na tom tragu Novković je pozvao mnoga utjecajna imena s hrvatske lifestyle scene da se pridruže u realizaciji novog glazbenog uradka, koji je snimljen 25. svibnja u Zagrebu i u režiji Marka Vrdoljaka.

Selfie

Poznati Hrvati koji su se odazvali Borisu za sudjelovanje u spotu su redom Anica Kovač, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Željko Pervan, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić

Boris NovkovićBoris je napravio i selfie sa svojim slavnim gostima prema uzoru na najpoznatiji selfie na svijetu koji je izradio Bradley Cooper na Oscarima. Upravo tom fotografijom najavljujemo  spot koji će svjetlo dana ugledati 8. lipnja. Jedva čekamo! Isti model mobitela koristila je američka pjevačica Katy Perry tijekom snimanja svog spota za pjesmu «Roar».

– Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme u nedjeljno popodne za mene – ispričao je Boris.

– Rado sam se odazvala pozivu za snimanje Borisovog spota jer mislim da se radi o pjesmi koja će definitvno biti veliki hit ovoga ljeta. Također, moram napomenuti kako mi je ovo jedno od najljepših snimanja do sada, lijepo smo se zabavljali, uživali i vjerujem da će gledatelji osjetiti tu dobru i ugodnu energiju dok budu slušali pjesmu i gledali spot – rekla je Ornela Vištica.

Foto: Igor Šoban
Fotogalerija: [nggallery id=421]